DİYARBAKIR 7. KİTAP FUARI AÇILDI

Diyarbakır Kitap Fuarı Yedinci Yılında 9 Gün Boyunca Kitapseverleri Ağırlayacak

Kuruluşumuz TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliğinde 28 Eylül - 6 Ekim 2019 tarihleri arasında düzenlenen Diyarbakır 7. Kitap Fuarı, bugün saat 12.00’de Diyarbakır Vali Yardımcısı Sayın Nihat Karabiber, İstanbul Milletvekili Sayın Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Kaya ve Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Sayın Kenan Kocatürk’ün değerli katılımlarıyla TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı.

Diyarbakır Kitap Fuarı’nda, aralarında Adnan Özyalçıner, Mıgırdiç Margosyan, Canan Tan, Ahmet Telli, Mine Söğüt, Ayşe Kulin, Altan Öymen, Aytül Akal, Hasan Ali Toptaş, İsmail Saymaz, Sara Şahinkanat, Ahmet Şimşirgil, Latife Tekin, Bahadır Yenişehirlioğlu, Murat Menteş, Feryal Saygılıgil, Kemal Hamamcıoğlu, Feride Çetin, Lal Laleş, Birsen Ekim Özen, Sinan Yağmur, Jaklin Çelik, Şener Özmen, Seray Şahiner, Selçuk Erdem, Kemal Varol, Ayşe Hür, Şeyhmus Diken, Berken Bereh, Gaye Boralıoğlu, Murat Özyaşar, Celîlê Celîl, Erdoğan Aydın, Toprak Işık, Gülseren Budayıcıoğlu, Selim Temo, Çiğdem Gündeş ve Vecdi Erbay’ın da bulunduğu pek çok değerli yazar, şair ve çizer okurlarıyla bir araya gelecektir.

Yazının Kadim Coğrafyasında Kitap Dolu 9 Gün

Bölgenin kültürel yaşamına önemli katkıları olan Diyarbakır Kitap Fuarı, yedinci yılında dokuz gün boyunca kitapseverleri ağırlayacaktır. Fuara 160 yayınevi ve sivil toplum kuruluşu katılırken, fuar süresince panel, söyleşi, atölye çalışması ve çocuk etkinliklerinden oluşan 75 kültür etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikler ve imza günlerinde yazarlar okurlarıyla buluşma fırsatı yakalayacaktır.
Girişin ücretsiz olduğu Diyarbakır Kitap Fuarı her gün 10.00-19.30, kapanış günü olan 6 Ekim tarihinde ise 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Diyarbakır Kitap Fuarı’nı Takip Edin

Diyarbakır Kitap Fuarı ile ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, ulaşım bilgilerini, etkinlikleri ve imza günlerini www.diyarbakirkitapfuari.com sitesinden ve facebook/tuyapkitapfuari, twitter/kitapfuari ve instagram/kitapfuari hesaplarımızdan takip edebilirsiniz. Ayrıntılı etkinlik programı ve imza günleri listesine web sitemizin Etkinlik Takvimi sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla,
TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş.

ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN